Zamieszczone przez cook
Z tego co pamiętam to wydało mi się podejrzne że aso tak szybko znalazło powód usterki - teraz wiem dlaczego.
Pozdrawiam.
, wolniej lub szybciej, kilka razy albo raz. Sam przekażnik jest sprawny, sprawdzałem w samochodze kolegi.

racja mimo tylu lat dalej dba o siebie , modle się aby nie weszły takie samochody typu Roomster :/ to już było by przegięcie ze strony Skody

Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że kupiłeś RS-a przez przypadek. Większość wymienionych przez Ciebie mankamentów to immanentna cecha aut o zacięciu sportowym. No, może oprócz korozji, która jest cechą Fordów :twisted: Ale nie narzekaj na korozję, co mają mówić użytkownicy Mercedesów C-Klasa, jak zajrzą pod uszczelki...
Wersje cywilne mają pewnie wiele z wymienionych przez Ciebie wad, ale nie wszystkie, więc może na taką się właśnie trzeba było decydować. Co do wyżej zawieszonych, to pewnie o SUV-y chodzi :roll: Jeśli tak, to możesz mieć za jakiś czas poczucie równie dużego rozgoryczenia, wszak uniwersalność determinuje kompromisowość, a ta z kolei wyklucza (przy nieodpowiednio wysokim budżecie) wyrazistość (w sensie in plus) w jakimkolwiek kierunku... :szeroki_usmiech

Komentarz